Publicerad den

Nyhet inom företagsmarknadsföring

Är du företagare och letar efter nya sätt att marknadsföra ditt företag på? Då finns det nyheter inom reklamfilm som kan passa dig, speciellt om du har en mindre budget. I den här texten kan du läsa om vilka fördelar det har att skapa en animerad företagsfilm.

Företagsfilm som passar marknadsföringsbudgeten

På senare tid har animerade företagsfilmer kommit stort. Det beror nog på att den här typen av företagsfilm är lätt att framställa och dessutom väldigt kostnadseffektiv. Det gör att även mindre företag har råd att ta fram reklamfilmer. Företaget Explainer är specialiserade på den här typen av företagsfilmer och kan därför hjälpa dig att ta fram en film som passar ditt företag. Alla minns vi den ikoniska Coca cola-reklamen, men att skapa reklamfilm har länge varit svårt för mindre företag. Med animation blir det nu möjligt, något som många företagare välkomnar.

Så kan du använda din företagsfilm

En animerad företagsfilm går att använda på många olika sätt. Du kan till exempel ta fram filmer som lätt utbildar nya anställda och kunder. Du kan också göra en film som presenterar företaget för möjliga kunder, eller så kan du helt enkelt skapa en reklamfilm. Har du inte råd att köpa reklamplats på en stor tv-kanal finns det istället många andra möjligheter som gör att du kan visa din reklamfilm. Sociala medier fungerar till exempel väldigt bra att sända reklamfilm på. Mindre, lokala tv-kanaler sänder också gärna reklamfilm för företag som finns i närområdet.

Genom att låta Explainer hjälpa dig att ta fram din reklamfilm får du en proffsigt gjord film som tål att visas i de flesta sammanhang. Att som företagare själv skapa film blir ofta en både en bökig och dyr historia då du behöver anställa både skådespelare, klippare och filmare. Dessutom kan egna produktioner lätt kännas amatörmässiga, något som faktiskt kan få ditt företag att framstå i dålig dager. Kontakta därför istället Explainer och låt dem ta fram en film som passar dina och företagets behov. På så sätt får du en riktigt snygg produkt till ett väldigt bra pris. Som företagare gäller det som bekant att vara ekonomiskt smart.